BADRUM

Badrumsrenovering - vår expertis

MB EuroFastighet arbetar med totala badrumsrenoveringar, total entreprenad, design och rådgivning. Våra projektledare tar hand om hela processen och hjälper er med allt ifrån planering och val av material till färg och utförande. Tillsammans med våra skickliga hantverkare förverkligar vi era önskemål och visioner.

Stil i ert badrum

Inför badrumsrenoveringen hjälper vi till att välja rätt stil för ett badrum som passar er och som ni kommer att trivas i. Det är viktigt att bestämma vilken stil som kommer att dominera i ert badrum – exempelvis minimalistisk, klassisk eller romantisk.


bkr

Några av våra renoverade badrum hittar ni nedan

Dra i vita kanten på bilderna för att se hur det såg ut innan renoveringen

Färg eller vitt?

Överlag är vi i Sverige lite försiktiga när vi väljer färger till badrummet - det blir mest vitt och svart. Det kan vara en idé att arbeta med olika toner av samma färg för att nå harmoni i badrummet.

Kakel – form och storlek

Vi hjälper till att välja rätt storlek på kakel. Storleken på plattan har betydelse på så sätt att den kan förändra uttrycket och känslan av rymd i badrummet.

I samarbete med Göteborgs Kakel Hus, KonradssonKakel samt StigsKakel kan vi erbjuda bra priser på kakel, klinkers och inredning.

badrum1_innan badrum1_efter
bad6_innan bad6_efter
bad7_noinnan bad7_noinnan
bad5_innan bad5_efter