KÖKSRENOVERING

Köksrenovering

När det är dags att renovera eller bygga nytt kök är det mycket att tänka på. När det gäller planeringen av köksrenovering bör man tänka på funktion först och design efteråt. Det är viktigt hur köket kommer att användas, om det är en eller flera personer som vanligen arbetar i köket. Om mer än en person kommer att arbeta i köket samtidigt, är det viktigt att planera utrummet så att man inte är i vägen för varandra. Ska köket användas mycket så är det et bra idé att exempelvis höja upp ugn och diskmaskin, och anpassa bänkskåpshöjden så de kommer i rätt arbetshöjd. Det är också viktigt att planera bra arbetsbelysning och allmänljus från början. Matplats med bord och stolar är bäst att ha med i planeringen från start - det finns annars risk att de lämnas för lite plats.

Ni är alltid välkomna om ni har några frågor gällande planeringen.


Dra i vita kanten på bilderna för att se hur det såg ut innan renoveringen

Design

När det kommer till stilen och färgerna, så är det viktigt att välja en stil som ni kommer att trivas i, och som harmonierar med resten av er bostad. Färger och material kan mixas på smarta sätt och det gäller att göra genomtänkta val. Vi hjäper er att planera det framtida kökets utseende, och välja stil och färger som passar ert kök.

Budget

Tänk på att ett kök är en stor investering som ni skall leva med i många år. Bestäm i förväg hur mycket pengar ni tänker lägga på ert kök. Ska ni renovera hela köket inklusive golv, väggar och tak, eller kanske bara byta köksmoduler? Vi kan ge olika prisförslag för olika lösningar.

Ring redan idag och boka tid för ett möte med oss!

kitchen2_efter
kitchen2_efter
kitchen3_innan kitchen3_efter
kitchen4_innan kitchen4_efter
kitchen6_innan kitchen6_efter
kitchen4_innan kitchen4_efter